Tarinamme

Paikan nimeksi tuli aluksi Gelato 14. Yhdistettiin paikan eniten myyty tuote ja Ullanlinnan postinumero. No ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Ensinnäkin paikan oikea postinumero on 15 ei 14 ja nyt ollaan huomattu, että ei me todellakaan olla pelkästään gelato/jäätelö-paikka.

Me halutaan olla Ullanlinnassa sijaitseva olohuone.
Siksi nimemme on Gelato & Lounge 14.

Me haluamme, ja myös olemme paikka, missä ihmisillä on hyvä ja hauska viettää aikaa. Rentoutua ja olla just sellainen, kuin on.

Nauttia vaikka hyvää pastaa, joka tulee meille viikoittain Italiasta.

Me ei olla kokkeja, joten raaka-aineet on meille tosi tärkeitä. Ei meidän pasta voisi ikinä olla näin hyvää ilman Gianlucaa/La Tartufata, joka maahantuo meidän pastat, viiniä, grappoja. Naapurissa olevan kumppanin kanssa on helppoa ja nopeaa toimia. Näitä Gianlucan herkkuja meille tulee myyntiin vähän enemmänkin. Kohta on sisäänkäynnin vieressä hyllyt notkollaan Italian herkkuja.

On meillä luonnollisesti muutakin ruokaa. Sämpylästä pullaan ja smootiesta pillimehuun.

Meillä on arkisin tarjolla runsaat salaatit ja maistuvat keitot.

Siihen pastan rinnalle voi tietysti tilata mukavan pullon viiniä, tai kaksi.

Ja sitten olisi vuorossa kahvi ja grappoja, mitä muualta Helsingistä ei oikein löydä. Meillä on jo nyt aika hyvä valikoima erilaisia grappoja ja toivottavasti löydämme niitä vielä lisää. Me tullaan myymään grappaa myös pienemmissä 2cl annoksissa. Onhan se mukavaa maistella erilaisia grappoja ja löytää se oma lempi grappa.

Jälkiruuaksi meiltä kannattaa tilata aivan mieletöntä gelatoa / jäätelöä kupissa, vohvelissa, annoksena, tai vaikka coctailina, tai vielä yksi viini.

Gelato / jäätelö on meidän itse tekemää. Tuoreus ja maku on aivan mieletön yhdistelmä. Meillä on vitriinissä 12-18 erilaista makua, joten jokaiselle varmasti löytyy oman lemppari. Maut vaihtelee, mutta aina pitäisi löytyä ainakin pistaasia, suklaa, tummaa suklaa, mansikka, vanilija, fior di latte, starcciatella, mango, sininen, laku, hasselpähkinä ja uusia makuja tulee viikottain. Kannattaa sulla toivomaan omaa makua.

Gelatot /jäätelöt on aika pitkälti vegaanisia. Se tekee valinnan vielä helpommaksi, koska ei tarvitse miettiä maito hässäkkää, tai muita laktoosi haasteita.

Välillä iltaa voi vaan istua kavereiden kanssa ja nauttia drinkkejä, erikois-olutta, tai vähän perinteisempiä makuja. Taustalla soi Baleaarinen ja aurinkoinen musiikki. Paitsi, jos mulle tulee mieleen ruveta soittamaan levyjä. Silloin paikan ilmapiiri muuttuu vielä astetta iloisemmaksi. Välillä mä soitan tiloissa mun radio-ohjelman. Se ei ole ihan loungea, mutta kyllä house ja techno välillä loungessa muutenkin soi. Fiiliksen mukaan…

Meidän alan ulkopuolelta tuleminen on tuonut meille haasteita, mutta samalla myös mahdollisuuksia. Me osataan ajatella laatikon ulkopuolelta ja tehdä asioita vähän muista poikkeavalla tavalla. Tai ainakin me ajatellaan niin. Paljon tässä on ollut opettelemista ja paljon on vielä oppimista. Se meille kuitenkin on tärkeää, että juuri sinä viihdyt meidän olohuoneessa.

Kahvia olen harrastanut jo vähän pidemmän ajan, joten voin taata, että meidän espresso on kohdallaan. Myllyä säädetään todella aktiivisesti ja laatu pysyy hyvänä. Adega Oy toimittaa meille Pelliinin pavut. Meidän käyttämä papu on hyvä sekoitus robustaa ja arabikaa. Vahvaa ja aromikasta espressoa. Sopii loistavasti myös maitokahviin. Itse nautin kahvin kuitenkin mieluiten sellaisenaan. Lyhyenä ja vahvana.

Täällä Ullanlinnassa asuu aivan mieletöntä porukkaa. Ei me tätä kaikkea voida yksin tehdä. Me saadaan todella paljon apua naapureilta ja ystäviltä. Juha auttaa markkinoinnissa ja Mika konseptin luomisessa. Kimmo vääntää parhaillaan meille uutta Friends&Family konseptia. Saman talon Claudio on tehnyt meille mieletöntä tiramisua. Johanna on ollut aktiivisena auttamassa some hässäköissä ja toivottavasti tehdään vielä paljon yhteistyötä. Olemme äärettömän kiitollisia teille kaikille. Ja vaikka moni nimi jää nyt mainitsematta, niin teidän ideat,ajatukset ja apu on meille kullan arvoista.

Onhan meillä siis jo paljon tehty. Tila on Joonaksen ja Markuksen ansiosta upea. Äijät rakensi myös yhden Helsingin hienoimmista parkleteista. Lasinen parklet on aika harvinainen näky. Ja täällä ”Ullanlinnan aurinkoisella laidalla” siihen todellakin paistaa aurinko lähes koko päivän. Viivi on ollut meidän iloinen apulainen jo monta kuukautta. Taina on pistänyt itsensä likoon meidän takia ja auttanut meitä kiireisinä aikoina. Tomi tekee par aikaa meille web sivuja ja olen varma, että niistä tulee hienot. Hansu on antanut aikaa meille aivan mielettömästi. Milloin on uusi piirakka uunissa ja milloin lasten alueen verhot on ommeltu hetkessä. Mä olen vaimostani todella ylpeä ja onnellinen, että hän jaksaa raataa täällä päivästä toiseen.

Tällainen on Gelato, ei kun Gelato & Lounge 14

Paikan nimeksi tuli aluksi Gelato 14. Yhdistettiin paikan eniten myyty tuote ja Ullanlinnan postinumero. No ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Ensinnäkin paikan oikea postinumero on 15 ei 14 ja nyt ollaan huomattu, että ei me todellakaan olla pelkästään gelato-paikka.

Me halutaan olla Ullanlinnassa sijaitseva olohuone. Tätä me ollaan yhdessä puhuttu ja jankattu toisillemme. Nyt se olisi hyvä kertoa kaikille ja myös minkälaisena paikkana me itse tämän näemme.
Siksi muutimme  nimemme Gelato & Lounge 14.

Me haluamme, ja myös olemme paikka, missä ihmisillä on hyvä ja hauska viettää aikaa. Rentoutua ja olla just sellainen, kuin on.

 

 

 

 

Nauttia vaikka hyvää pastaa, joka tulee meille viikoittain Italiasta.

Me ei olla kokkeja, joten raaka-aineet on meille tosi tärkeitä. Ei meidän pasta voisi ikinä olla näin hyvää ilman Gianlucaa/La Tartufata, joka maahantuo meidän pastat, viiniä, grappoja ja samoin meidän tulevat antipastolautasten tuotteet ovat Gianlucan käsialaa. Naapurissa olevan kumppanin kanssa on helppoa ja nopeaa toimia. Näitä Gianlucan herkkuja meille tulee myyntiin vähän enemmänkin. Kohta on sisäänkäynnin vieressä hyllyt notkollaan Italian herkkuja.

On meillä luonnollisesti muutakin ruokaa. Sämpylästä pullaan ja smootiesta pillimehuun.

Meillä on arkisin tarjolla runsaat salaatit ja maistuvat keitot. Ei muuten tule mistään teollisuuskeittiöstä. Bus Gelaton Eeva tekee meidän keitot.

Siihen pastan rinnalle voi tietysti tilata mukavan pullon viiniä, tai kaksi.

Ja sitten olisi vuorossa kahvi ja grappoja, mitä muualta Helsingistä ei oikein löydä. Meillä on jo nyt aika hyvä valikoima erilaisia grappoja ja toivottavasti löydämme niitä vielä lisää. Me tullaan myymään grappaa myös pienemmissä 2cl annoksissa. Onhan se mukavaa maistella erilaisia grappoja ja löytää se oma lempi grappa.

Jälkiruuaksi meiltä kannattaa tilata aivan mieletöntä gelatoa, tai vielä yksi viini.

Gelato / jäätelö on meidän itse tekemää. Tuoreus ja maku on aivan mieletön yhdistelmä. Meillä on vitriinissä 12-18 erilaista makua, joten jokaiselle varmasti löytyy oman lemppari. Maut vaihtelee, mutta aina pitäisi löytyä ainakin pistaasia, suklaata, tummaa suklaata, mansikkaa, vanilijaa, fior di latte, starcciatella, mango, sininen, laku, hasselpähkinä ja uusia makuja tulee viikottain 

Gelatot /jäätelöt on aika pitkälti vegaanisia. Se tekee valinnan vielä helpommaksi, koska ei tarvitse miettiä maito hässäkkää, tai muita laktoosi haasteita.

Välillä iltaa voi vaan istua kavereiden kanssa ja nauttia Italialaista artesaani olutta, tai vähän perinteisempiä makuja. Taustalla soi Baleaarinen ja aurinkoinen musiikki. Paitsi, jos mulle tulee mieleen ruveta soittamaan levyjä. Silloin paikan ilmapiiri muuttuu vielä astetta iloisemmaksi. Torstaisin mä soitan tiloissa mun radio-ohjelman. Se ei ole ihan loungea, mutta kyllä house ja techno välillä loungessa muutenkin soi. Fiiliksen mukaan…

Meidän alan ulkopuolelta tuleminen on tuonut meille haasteita, mutta samalla myös mahdollisuuksia. Me osataan ajatella laatikon ulkopuolelta ja tehdä asioita vähän muista poikkeavalla tavalla. Tai ainakin me ajatellaan niin. Paljon tässä on ollut opettelemista ja paljon on vielä oppimista. Se meille kuitenkin on tärkeää, että juuri sinä viihdyt meidän olohuoneessa.

Kahvia olen harrastanut jo vähän pidemmän ajan, joten voin taata, että meidän espresso on kohdallaan. Myllyä säädetään todella aktiivisesti ja laatu pysyy hyvänä. Ari/Adega Oy toimittaa meille Pelliinin pavut. Meidän käyttämä papu on hyvä sekoitus robustaa ja arabikaa. Vahvaa ja aromikasta espressoa. Sopii loistavasti myös maitokahviin. Itse nautin kahvin kuitenkin mieluiten sellaisenaan. Lyhyenä ja vahvana.

Täällä Ullanlinnassa asuu aivan mieletöntä porukkaa. Ei me tätä kaikkea voida yksin tehdä. Me saadaan todella paljon apua naapureilta ja ystäviltä. Juha auttaa markkinoinnissa ja Mika konseptin luomisessa. Kimmo vääntää parhaillaan meille uutta Friends&Family konseptia. Saman talon Claudio on tehnyt meille mieletöntä tiramisua. Johanna on ollut aktiivisena auttamassa some hässäköissä ja toivottavasti tehdään vielä paljon yhteistyötä. Olemme äärettömän kiitollisia teille kaikille. Ja vaikka moni nimi jää nyt mainitsematta, niin teidän ideat,ajatukset ja apu on meille kullan arvoista.

Onhan meillä siis jo paljon tehty. Tila on Joonaksen ja Markuksen ansiosta upea. Äijät rakensi myös yhden Helsingin hienoimmista parkleteista. Lasinen parklet on aika harvinainen näky. Ja täällä ”Ullanlinnan aurinkoisella laidalla” siihen todellakin paistaa aurinko lähes koko päivän. Viivi on ollut meidän iloinen apulainen jo monta kuukautta. Taina on pistänyt itsensä likoon meidän takia ja auttanut meitä kiireisinä aikoina. Tomi tekee par aikaa meille web sivuja ja olen varma, että niistä tulee hienot. Hansu on antanut aikaa meille aivan mielettömästi. Milloin on uusi piirakka uunissa ja milloin lasten alueen verhot on ommeltu hetkessä. Mä olen vaimostani todella ylpeä ja onnellinen, että hän jaksaa raataa täällä päivästä toiseen.

Tällainen on Gelato, ei kun Gelato & Lounge 14

Paikan nimeksi tuli aluksi Gelato 14. Yhdistettiin paikan eniten myyty tuote ja Ullanlinnan postinumero. No ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Ensinnäkin paikan oikea postinumero on 15 ei 14 ja nyt ollaan huomattu, että ei me todellakaan olla pelkästään gelato-paikka.

Me halutaan olla Ullanlinnassa sijaitseva olohuone. Tätä me ollaan yhdessä puhuttu ja jankattu toisillemme. Nyt se olisi hyvä kertoa kaikille ja myös minkälaisena paikkana me itse tämän näemme.
Siksi muutimme  nimemme Gelato & Lounge 14.

Me haluamme, ja myös olemme paikka, missä ihmisillä on hyvä ja hauska viettää aikaa. Rentoutua ja olla just sellainen, kuin on.

Nauttia vaikka hyvää pastaa, joka tulee meille viikoittain Italiasta.

Me ei olla kokkeja, joten raaka-aineet on meille tosi tärkeitä. Ei meidän pasta voisi ikinä olla näin hyvää ilman Gianlucaa/La Tartufata, joka maahantuo meidän pastat, viiniä, grappoja ja samoin meidän tulevat antipastolautasten tuotteet ovat Gianlucan käsialaa. Naapurissa olevan kumppanin kanssa on helppoa ja nopeaa toimia. Näitä Gianlucan herkkuja meille tulee myyntiin vähän enemmänkin. Kohta on sisäänkäynnin vieressä hyllyt notkollaan Italian herkkuja.

On meillä luonnollisesti muutakin ruokaa. Sämpylästä pullaan ja smootiesta pillimehuun.

Meillä on arkisin tarjolla runsaat salaatit ja maistuvat keitot. Ei muuten tule mistään teollisuuskeittiöstä. Bus Gelaton Eeva tekee meidän keitot.

Siihen pastan rinnalle voi tietysti tilata mukavan pullon viiniä, tai kaksi.

Ja sitten olisi vuorossa kahvi ja grappoja, mitä muualta Helsingistä ei oikein löydä. Meillä on jo nyt aika hyvä valikoima erilaisia grappoja ja toivottavasti löydämme niitä vielä lisää. Me tullaan myymään grappaa myös pienemmissä 2cl annoksissa. Onhan se mukavaa maistella erilaisia grappoja ja löytää se oma lempi grappa.

Jälkiruuaksi meiltä kannattaa tilata aivan mieletöntä gelatoa, tai vielä yksi viini.

Gelato / jäätelö on meidän itse tekemää. Tuoreus ja maku on aivan mieletön yhdistelmä. Meillä on vitriinissä 12-18 erilaista makua, joten jokaiselle varmasti löytyy oman lemppari. Maut vaihtelee, mutta aina pitäisi löytyä ainakin pistaasia, suklaata, tummaa suklaata, mansikkaa, vanilijaa, fior di latte, starcciatella, mango, sininen, laku, hasselpähkinä ja uusia makuja tulee viikottain 

Gelatot /jäätelöt on aika pitkälti vegaanisia. Se tekee valinnan vielä helpommaksi, koska ei tarvitse miettiä maito hässäkkää, tai muita laktoosi haasteita.

Välillä iltaa voi vaan istua kavereiden kanssa ja nauttia Italialaista artesaani olutta, tai vähän perinteisempiä makuja. Taustalla soi Baleaarinen ja aurinkoinen musiikki. Paitsi, jos mulle tulee mieleen ruveta soittamaan levyjä. Silloin paikan ilmapiiri muuttuu vielä astetta iloisemmaksi. Torstaisin mä soitan tiloissa mun radio-ohjelman. Se ei ole ihan loungea, mutta kyllä house ja techno välillä loungessa muutenkin soi. Fiiliksen mukaan…

Meidän alan ulkopuolelta tuleminen on tuonut meille haasteita, mutta samalla myös mahdollisuuksia. Me osataan ajatella laatikon ulkopuolelta ja tehdä asioita vähän muista poikkeavalla tavalla. Tai ainakin me ajatellaan niin. Paljon tässä on ollut opettelemista ja paljon on vielä oppimista. Se meille kuitenkin on tärkeää, että juuri sinä viihdyt meidän olohuoneessa.

Kahvia olen harrastanut jo vähän pidemmän ajan, joten voin taata, että meidän espresso on kohdallaan. Myllyä säädetään todella aktiivisesti ja laatu pysyy hyvänä. Ari/Adega Oy toimittaa meille Pelliinin pavut. Meidän käyttämä papu on hyvä sekoitus robustaa ja arabikaa. Vahvaa ja aromikasta espressoa. Sopii loistavasti myös maitokahviin. Itse nautin kahvin kuitenkin mieluiten sellaisenaan. Lyhyenä ja vahvana.

Täällä Ullanlinnassa asuu aivan mieletöntä porukkaa. Ei me tätä kaikkea voida yksin tehdä. Me saadaan todella paljon apua naapureilta ja ystäviltä. Juha auttaa markkinoinnissa ja Mika konseptin luomisessa. Kimmo vääntää parhaillaan meille uutta Friends&Family konseptia. Saman talon Claudio on tehnyt meille mieletöntä tiramisua. Johanna on ollut aktiivisena auttamassa some hässäköissä ja toivottavasti tehdään vielä paljon yhteistyötä. Olemme äärettömän kiitollisia teille kaikille. Ja vaikka moni nimi jää nyt mainitsematta, niin teidän ideat,ajatukset ja apu on meille kullan arvoista.

Onhan meillä siis jo paljon tehty. Tila on Joonaksen ja Markuksen ansiosta upea. Äijät rakensi myös yhden Helsingin hienoimmista parkleteista. Lasinen parklet on aika harvinainen näky. Ja täällä ”Ullanlinnan aurinkoisella laidalla” siihen todellakin paistaa aurinko lähes koko päivän. Viivi on ollut meidän iloinen apulainen jo monta kuukautta. Taina on pistänyt itsensä likoon meidän takia ja auttanut meitä kiireisinä aikoina. Tomi tekee par aikaa meille web sivuja ja olen varma, että niistä tulee hienot. Hansu on antanut aikaa meille aivan mielettömästi. Milloin on uusi piirakka uunissa ja milloin lasten alueen verhot on ommeltu hetkessä. Mä olen vaimostani todella ylpeä ja onnellinen, että hän jaksaa raataa täällä päivästä toiseen.

Tällainen on Gelato, ei kun Gelato & Lounge 14.

Eettisyys

Ollaan mietitty omia arvoja ja miten me voidaan tehdä tästä paikasta myös eettisempi. Kierrätys on suuressa roolissa meidän toimintaa. Me pyritään siihen, että juuri mitään ei saa mennä roskiin. Ei me siinä aina onnistuta, mutta se vaikuttaa paljon myös meidän tarjontaan. Me ei tarjoilla tuotteita, jotka kuormittaa ympäristöä liikaa. Ei meidän tarvitse olla ihan niin cool paikka, että ympäristö kärsii meidän valinnoista. Me pyritään valitsemaan tuotteet laadun ja eettisyyden perusteella. Me yritetään. Sitähän yrittäjät tekee. Välillä onnistutaan ja välillä se jää vain yritykseksi.
cropped-cropped-gelato.png

Olemme avoinna
Maanantai: 10.00–18.00
Tiistai: 10.00–20.00
Keskiviikko: 10.00–20.00
Torstai: 10.00–20.00
Perjantai: 10.00–22.00
Lauantai: 10.00–22.00
Sunnuntai: 12.00–18.00 

Puh: 050 5096876
Tiedustelut: teemu@lounge14.fi